Weten

ANTI AGING-ARTSEN: WHO’S WHO?

In de pdf-gids ‘Anti-aging-artsen, adviezen en adressen’ vind je de gegevens van een aantal anti-aging artsen plus een korte beschrijving van hun werkwijze. 

Als journalist die zelf graag gezond honderdplus wil worden, heb ik in de afgelopen dertig jaar een bonte stoet anti-aging-artsen geïnterviewd voor boeken en bladen en ze in één moeite door ook voor mijn eigen houdbaarheid geraadpleegd. Daarom weet ik dat ‘de’ anti-aging-arts niet bestaat. Terwijl je van een gynaecoloog, uroloog of neus-, oor- en keelarts een behandeling mag verwachten die niet al te sterk verschilt van die van een collega, geeft elke anti-aging-arts een volkomen eigen invulling aan zijn vak. De een adviseert je een reeks chelatiebehandelingen, de ander stuurt je naar huis met een arsenaal vitaminepillen en weer een ander geeft je een tas vol hormoonpreparaten mee. Het is de kunst een arts te vinden die bij je past. Daarbij is het als in de liefde: meestal moet je er een aantal verslijten voor je de ‘ware’ vindt.

In de gids ‘Anti-aging-artsen, adviezen en adressen’ lees waar je op moet letten als je een anti-aging-arts zoekt. Ook heb ik een aantal adressen voor je verzameld van artsen die ik ken. Per arts geef ik een korte beschrijving, zodat je je enigszins kunt oriënteren.

Het wereldje van anti-aging-artsen is voortdurend in beweging, dus af en toe valt er iemand af of komt er iemand bij. Door op je account op lifeunlimited.nl in te loggen, beschik je altijd over de meest actuele versie van deze gids.

Pim Christiaans | Life Unlimited

 

€ 1,95 – BESTEL NU

 

 

 

Leave a Reply