Weten

Hoe gezond eet jij?

Op de Gezondheidsbeurs hebben we een AGE-reader voor je klaarstaan: een slim apparaat dat binnen 12 seconden meet hoeveel AGEs zich in je lijf hebben gestapeld. AGEs zijn schadelijke stofjes die je liever kwijt dan rijk bent (meer uitleg over AGEs). Je krijgt ze onder meer binnen via knapperig bruin vlees, gebrande noten en oude kaas. Daarom is het verstandig om zoveel mogelijk AGE-arm te eten. Op de foto zie een heerlijk voorbeeld van een AGE-arm gerecht: ‘Kabelkauw à la Méditerranée’ uit ons boek Masterplan voeding, vitaminen, verjonging.
AGEs hopen zich op in al je organen en weefsels, van je ogen tot je hersenen, en doen daar kwaad. Kan jouw lichaam AGEs niet goed verwerken, krijg je te veel AGEs via je voeding binnen of ontstaan er spontaan te veel AGEs in je lichaam?

De AGE-reader meet hoeveel AGEAge readers er in de loop van je leven in de huid van je arm zijn beland. Die hoeveelheid AGEs zegt iets over je biologische leeftijd en je risico op onder meer diabetes, nierkwalen en hart- en vaatziekten. Eng, zo’n meting? Welnee, de test zelf is volkomen pijnloos en het is belangrijk om je AGE-gehalte te kennen. Zit je te hoog, dan kun je de AGE-belasting verminderen met eenvoudige maatregelen (en heerlijke recepten!). Toen ik een paar jaar geleden de test voor het eerst onderging, bleek ik iets te veel AGEs in mijn huid te hebben, maar nu zit ik keurig op het gezonde gemiddelde.
Normaal kun je deze test alleen tegen betaling bij sommige vooruitstrevende artsen ondergaan; wij geven je de test gratis bij aanschaf van een van onze producten. Of als je tot het selecte groepje Life Unlimited-abonnees behoort 🙂

Lees hier hoe je met onze kortingscode voor maar 5 euro naar de gezondheidsbeurs kan.

Life Unlimited staat in hal 1 standnummer 01C5

lu_nieuwsbrief-banner

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren