Weten

Professionals

De adviezen die onze journalisten aan het papier toevertrouwen zijn gedegen onderzocht, dubbel gecheckt en vertaald naar praktisch advies. Dat deze aanpak gewaardeerd wordt blijkt uit de vele professionals die ons volgen. Ben je zo’n professional, dan bieden we de mogelijkheid om te adverteren tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Aanbieding adverteren in nummer 2 Masterplan Huid & Haar.

In de eerste oplage van 2500 stuks bieden we een advertentiemogelijkheid aan van 175 euro voor een kwart pagina.

Bij inkoop van minimaal 40 boeken (377 euro) voor wederverkoop of als relatiegeschenk geven we de advertentie gratis.

In dit nummer met praktisch advies over gezond ouder worden, behandelen we het thema Huid & Haar. Het wordt net als het eerste nummer heel praktisch, wetenschappelijk onderbouwd, toegankelijk geschreven en mooi geïllustreerd en vormgegeven. Belangrijk advies in dit nummer is dat verjongende effecten voor huid en haar vooral van binnenuit moeten komen. Net als nummer 1 zullen onze adviezen dus grotendeels over voeding en supplementen gaan.

(Liever een hele pagina? Dan is de investering 495 euro of 100 boeken.)

 

Bel of mail voor meer informatie. (Aanbieding geldig tot 15 febr. 2017)

 

Prijzen zijn exclusief btw en kosten voor tekst, beeld en/of vormgeving indien gewenst.

Formaten en specificaties aanleveren advertenties

 

Life Unlimited Media B.V helpt haar adverteerders een publiek te bereiken dat geïnteresseerd is in hoogwaardig nieuws en advies over healthy aging.
Hoewel Life Unlimited relevant is voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, richt het zich op vrouwen van 35 tot 59 jaar. De lezers zijn hoogopgeleid, intelligent, nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en welstandig. Zij genieten van het leven: zij reizen veel, lezen veel, houden van lekker eten en streven naar permanente persoonlijke groei; met dit alles willen zij het liefst tot hun honderdste doorgaan! Dit betekent niet dat zij krampachtig jong willen blijven, maar dat zij de regie willen nemen over hun gezondheid en manier van verouderen. Zij zijn er sterk van doordrongen dat een gezonde leefwijze de beste garantie is voor een lang en actief leven. Daarom doen zij aan lichaamsbeweging en zijn zij bovenmatig geïnteresseerd in zaken als yoga, mindfulness, biologische voeding, kruiden, voedingssupplementen, preventieve geneeskunde, natuurlijke cosmetica en ‘gezonde’ vakanties.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren