Weten

Gezocht: man of vrouw van in de tachtig die de levenslust zelve is.

 

 

Gezocht: man of vrouw van 75 of ouder die de levenslust zelve is. Een inspirerend voorbeeld voor iedereen die gelukkig oud wil worden. Iemand als Marianne Grootenboer die we voor het eerste nummer van Life Unlimited interviewden.

Ben je of ken je zo iemand?

Voor ons tweede bookazine maken we graag weer een mooi en inspirerend portret. 

 

 

 

 

3 Comments

 • Petra

  Mijn moeder is 83 en staat nog volop in het leven. Ze geniet en doet allemaal leuke dingen en heeft volop energie. Altijd vrolijk; een echte schat en voorbeeld voor iedereen.

  • Life Unlimited

   Klinkt goed Petra! We verzamelen nu de reacties en maken dan een keus. Waar zou ik meer informatie kunnen vinden over je moeder? En mogelijk foto’s?

 • Robert Elsing

  Beste Petra, De oproep: ‘In de tachtig en de levenslust zelve.’ leverde heel veel tips op. Zoveel dat het moeilijk kiezen is. Daarnaast zou ik juist door al die leuke reactie meer willen doen met het onderwerp. Daarom wil ik een aantal mensen eerst kort interviewen en fotograferen voor onze site om vervolgens uit deze mensen weer een keus te maken wie we uitgebreider interviewen voor ons bookazine. Ik zou je moeder graag uitnodigen om een keer langs te komen in mijn fotostudio (Amsterdam centrum). Hoe zou ik daarvoor het beste een afspraak kunnen maken?

Leave a Reply